Kiszállásos javítás

Számítógép szerviz, már az otthonában is!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy 2020.01.06.-tól bővítjük szolgáltatásunkat, mellyel megkönnyítjük kedves ügyfeleink életét.

Lassú a gép? Akadoznak a programok, vagy netán el sem indul? Csak nyűg a rendszer telepítés? Amennyiben számítógéppel, laptoppal, internettel, routerrer kapcsolatos problémák nehezítik mindennapjait, forduljon hozzánk bizalommal, vállalkozásunk már helyszínen is vállalja a hibák elhárítását, különféle javításokat, karbantartásokat és beállításokat is.

Miért bajlódna a szállítással, ha a sok esetben már helyszínen is, akár azonnal is javíthatóak a hibák? Ha pedig nem javítható hibával találkozunk, akkor kollegánk szállítja be a szervizünkben, ahol tovább folytatódik a javítást. Így az új szolgáltatásunknak köszönhetően, Önnek semmi más dolga nincsen, mint hívni minket, és felvázolni a problémáját, melyre rutinos kollegánk rövid időn belül megoldást talál!

Amennyiben Ön is szeretne gyors, kényelmes, megbízható javítással, megfizethető helyszíni szervizelést, kérjük, a részletekért keressen minket a 06 20 270 29 80-as telefonszámon.

Kiszállás vonzáskörzete: ( egyéb települések egyedi árképzés szerint )

Tata, Agostyán, Baj,Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós,   —–> 10.000 Ft, amely a kiszállást és 30 perc javítási időt tartalmaz

Neszmély, Naszály, Vértestolna, Vértesszőlős, Almásfüzitő, Tatabánya  ——> 12.000 Ft, amely a kiszállást és 30 perc javítási időt tartalmaz  

A javítások további díja 5.000 Ft / 30 perc + a szükséges anyagköltségek.